Përcjellja e Shtatzënisë dhe Lindja > Faqja 1

Shtatzënia me binjakë
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Shtatzënia me binjakë

Për nënën dhe babin shtatzënia me binjakë është një dhuratë e çmuar. Kjo është një pritje sa e këndshme dhe ngazëlluese po aq edhe…

Lindja me prerje cezariane
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Lindja me prerje cezariane

Lindja cezariane është një mënyrë kirurgjike e lindjes ku prerjet bëhen në muret e barkut të nënës dhe pastaj në mitër. Lindja cezariane mund…

Tensioni i lartë në shtatzëni
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Tensioni i lartë në shtatzëni

Si rrjedhojë e bezdisjeve që përjetojnë, shumë nëna potenciale kuptojnë se shtatzënia është proces i vështirë dhe aspak i padëmshëm. Shtatzënia ndahet në periudha…

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 60.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: