Qendra për IVF Bahçeci, Fulya

Grupi Shëndetësor Bahçeci vazhdon të ofrojë shërbime për pacientët e tij në Klinikën e Stambollit Fulya që nga hapja e saj në vitin 2010. Duke u shtrire në një pjesë prej 2500 m2, klinika qëndron lart me arkitekturën e saj të mrekullueshme dhe moderne. Gjithashtu është qendra më e madhe e IVF në Turqi.

Grupi Shëndetësor Bahçeci kombinon përvojën e tij të gjerë me një infrastrukturë teknologjike dhe shkencore të klasit botëror. Qendra IVF Fulya ofron përkujdes me laboratorin e saj të embriologjisë, pajisjet me ultratinguj, laboratorët, sallat operative dhe dhomat e rehatshme të pacientëve me një kapacitet total prej 15 shtretërish.

Me kënaqësinë e pacientit në krye të prioriteteve të tij, Grupi Shëndetësor Bahçeci ka ndihmuar të përmbushë ëndrrat prindërore të mijëra çifteve dhe arriti norma suksesi mbi standardet për 24 vite, veçanërisht në raste të vështira. Nën udhëheqjen e Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, M.D., Qendra IVF Fulya, e cila në vazhdimësi ofron shërbimet e saj në përputhje me të njëjtat parime, vazhdon të arrijë rezultate të suksesshme me ekipin e saj të mjekëve ekspertë dhe stafit profesional.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: