Infertiliteti Mashkullor

Kur shqyrtojmë shkaqet e infertilitetit sipas gjinisë, duket se 40-50% e rasteve të infertilitetit janë të lidhura me faktorët e infertilitetit mashkullor. Mund të ketë shumë shkaqe për infertilitetin mashkullor. Çrregullimet gjenetike, anomalitë kongjenitale, shkaqet hormonale, faktorët kimikë, sëmundjet e lidhura me inflamacionin, varikocela dhe operacionet kirurgjike janë shkaqet kryesore të infertilitetit mashkullor.

Zakonet dhe mënyrat e të ushqyerit gjithashtu luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin e infertilitetit mashkullor. Pirja e duhanit dhe alkooli, steroidet, kushtet specifike të punës (mjedise shumë të nxehta ose mjedise në të cilat mund të thithen substanca kimike), si dhe pesha e tepërt mund të çojnë në infertilitet. Shkaqet e infertilitetit mashkullor mund të renditen si më poshtë:

Azoospermia
Varikocele

Histori e Pacientëve

Nga Shkrimi i Pacientëve tanë

Ata realizuan ëndrrat e tyre më të mëdha tek Qendra për IVF Bahçeci. Tregimet e lumturisë nga shkrimi i pacientëve tanë...

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 Qendra për IVF Bahçeci Fulya në Stamboll ofron trajtime komode me laboratorin …

LEXO VAZHDIMIN SHIKO VIDEON

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për të pasur fëmijë, morën …

LEXO VAZHDIMIN SHIKO VIDEON

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë …

LEXO VAZHDIMIN

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të …

LEXO VAZHDIMIN

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë mjek, jam kontrolluar në çdo mënyrë, kam bërë analiza, më thonin që …

LEXO VAZHDIMIN

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi fëmijë qe 1 vit. Bëmë vizitë tek një mjek dhe i treguam …

LEXO VAZHDIMIN

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: