Ku Duhet të Filloj

Ne e dimë se ju keni shumë dëshirë të keni një fëmijë dhe keni qindra pyetje në lidhje me IVF. Për një trajtim të suksesshëm në IVF është thelbësore të identifikohen shkaqet e infertilitetit.

Cilat janë problemet që hasni në mesin e këtyre që renditem më poshtë? Klikoni lidhjen përkatëse për më shumë informacion.

Ne kemi probleme të infertilitetit për shkak të faktorëve të femrës.
Ne kemi probleme të infertilitetit për shkak të faktorëve të mashkullit.
Ne kemi problem të infertilitetit të pashpjegueshëm.
Ne kemi pasur tentime të pasuksesshme në trajtimin IVF.
Unë kam abortime të përsëritura.
Ne kemi një sëmundje gjenetike.
Unë vuaj nga vaginismus.

Histori e Pacientëve

Nga Shkrimi i Pacientëve tanë

Ata realizuan ëndrrat e tyre më të mëdha tek Qendra për IVF Bahçeci. Tregimet e lumturisë nga shkrimi i pacientëve tanë...

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi fëmijë qe 1 vit. Bëmë vizitë tek një mjek dhe i treguam …

LEXO VAZHDIMIN

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë mjek, jam kontrolluar në çdo mënyrë, kam bërë analiza, më thonin që …

LEXO VAZHDIMIN

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të …

LEXO VAZHDIMIN

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë …

LEXO VAZHDIMIN

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: