Qendra për IVF Bahçeci, Bursa

Në mënyrë që të arrijmë tek pacientet tanë të cilët dëshirojnë të kenë femijë por që jetojnë jashtë Stambollit, e kemi shtuar edhe një qendër tjetër të re në vitin 2020! Bahçeci IVF; pas Stambollit, Dijarbakir dhe Ankara filloi të ofrojë shërbime edhe në Bursa Nilüfer.

Qendra për IVF Bahçeci, Bursa; me laborator të embriologjisë të kompletuar plotësisht sipas standarteve të fundit, sallat e operacionit, me dhoma të rehatshme për pacientë dhe me ekipin e ekspertëve, u takua me ju për t’ju realizuar ëndrrat tuaja.

Bahçeci, i cili ka forcuar përvojën e tij 24 vjeçare me investime teknologjike dhe bashkëpunim shkencor ndërkombëtar, ofron shërbime mbi standardet evropiane.

Qendra jonë ofron shërbime nga ora 08:30 – 18:00 gjatë ditëve të javës dhe nga ora 08:30 – 14:00 ditën e shtunë. Qendrat tona shërbejnë gjithashtu edhe të dielave për pacientët tanë të cilët kanë hyrë në proçedurë, kurse ekzaminimet poliklinike nuk kryhen të dielave.
WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: