Kirurgjia Endoskopike

Kirurgjia endoskopike e njohur si kirurgji e mbyllur është një metodë që mundëson vlerësimin e organeve brenda mitrës ose brendësinë e saj pa ose me prerje të vogla. Kirurgjia endoskopike ofron disa avantazhe në krahasim me një operacion të hapur. Pacientët ndjejnë pak dhimbje dhe mund të kthehen në shtëpi menjëherë pas operacionit. Përkundër këtyre avantazheve, kirurgjia endoskopike ka nevojë për ekspertizën e kësaj fushe. Ekipi i Bahçeci po jep shërbim me ekipin me përvojë dhe Teknologji të avancuar në fushën e kirurgjisë endoskopike.

Për të vlerësuar shëndetin e fertilitetit ka dy metoda për të diagnostikuar dhe trajtuar. Këto metoda janë Laparoskopia dhe Histeroskopia.

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 …

Lexo Vazhdimin

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: