Qendra për IVF Bahçeci, Tuzla në Bosnia dhe Herzegovina

Qendra IVF Bahçeci Tuzla është klinika jonë e tretë në Bosnie dhe Herzegovinë dhe nisi aktivitetin në qershor të vitit 2018. Eksperienca e gjerë e Bahçeci, e cila ndihmoi në lindjen e mbi 70.000 foshnjave të shëndetshme në 24 vite, tani do të përdoret për të përmbushur ëndrrat prindërore të çifteve në Tuzla dhe në rajonet përreth.

Qendra, e pajisur me një laborator të embriologjisë së avancuar dhe mjek ekspert, përdor metodat më të reja në IVF në të njëjtën kohë si qendrat kryesore në botë.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: