Infertiliteti Femëror

Infertiliteti ndahet në 3 grupe kryesore varësisht nga shkaku i saj: infertiliteti femëror, infertilitetit mashkullor dhe infertiliteti i pashpjeguar. Infertiliteti femëror përbëhet nga 30-40% të të gjitha rasteve të infertilitetit.

Infertiliteti femëror është vërejtur shpesh herë me menstruacionet e çrregullta. Nëse cikli juaj menstrual është më i shkurtër se 21 ditë ose më shumë se 35 ditë, mund të flasim për çrregullimet e ovulacionit, të cilat mund t’ju çojnë deri në shterpësi. Shkaqet e infertilitetit femëror mund të renditen si më poshtë:

Endometrioza
Rezerva e Ulët e Vezoreve (AMH)
Sindroma Policistike Ovariane
Menopauza e Parakohshme
Mosha e Avancuar
Tubat Fallopiane të Bllokuara
Vaginismus

Histori e Pacientëve

Nga Shkrimi i Pacientëve tanë

Ata realizuan ëndrrat e tyre më të mëdha tek Qendra për IVF Bahçeci. Tregimet e lumturisë nga shkrimi i pacientëve tanë...

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 Qendra për IVF Bahçeci Fulya në Stamboll ofron trajtime komode me laboratorin …

LEXO VAZHDIMIN SHIKO VIDEON

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për të pasur fëmijë, morën …

LEXO VAZHDIMIN SHIKO VIDEON

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë …

LEXO VAZHDIMIN

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të …

LEXO VAZHDIMIN

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë mjek, jam kontrolluar në çdo mënyrë, kam bërë analiza, më thonin që …

LEXO VAZHDIMIN

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi fëmijë qe 1 vit. Bëmë vizitë tek një mjek dhe i treguam …

LEXO VAZHDIMIN

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: