Qendra për IVF Bahçeci, Diyarbakır

Grupi Shëndetësor Bahçeci, i cili ndihmoi në përmbushjen e ëndrrave prindërore të mijëra çifteve, më në fund po operon në Diyarbakır, që nga tetori 2013. Kjo është qendra më e rëndësishme e Grupit në Lindje.

Bahçeci Diyarbakır Sëmundjet Gjinekologjike, Lindja dhe Qendra IVF ofron teknikat më të fundit në botë në ndërtesën e saj prej 9687 metra katror, e cila përfshin laboratorët e teknologjisë së avancuar.

Qendra IVF e Bahçeci Diyarbakır, krenare për shërbimin e pacientëve në rajon, filloi të punojë me mjekë dhe embriologë të trajnuar në mënyrë specifike për të siguruar norma të larta të shtatzënisë në përputhje me standardet botërore që ka arritur Bahçeci me administratën qendrore dhe sistemin e kontrollit të cilësisë.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: