Histori e Pacientëve

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 Qendra për IVF Bahçeci Fulya në Stamboll ofron trajtime komode me laboratorin e saj me standarte e ekspertizë ndërkombëtare në embriologji. 👍 Kaloni një proces trajtimi të rehatshëm në natyrën unike të Stambollit për t'u bashkuar me mrekullinë tuaj. ❣️

LEXO VAZHDIMIN

Asgjë nuk është e pamundur në Bahçeci Stamboll!

Asgjë nuk është e pamundur në Bahçeci Stamboll! ✨ Një nga kandidatët tanë për baba i cili u paraqitë në qendrën tonë me diagnozën e azoospermisë (zero spermë), pas trajtimit me ilaçe nga mjeku ynë Prof. Dr. Bülent Erol është kryer micro tese ku janë gjetur spermatozoide të shëndetshme me mjetet më të fundit të teknologjisë! Tani është koha për të dhënë lajmin e mrekullisë! 🙏 T'i dërgojmë urimet më të mira pacientit tonë!!!! 🥰

LEXO VAZHDIMIN

Hidhni dhe ju hapin e parë drejt ëndrrave tuaja!

Ëndrrat e tyre për fëmijë u realizuan në Bahçeci, e cila u zgjodh si “Një nga 3 Qendrat më të mira për IVF në Botë". 🥰 Hidhni dhe ju hapin e parë drejt ëndrrave tuaja! ✨

LEXO VAZHDIMIN

Të cilët u bënë me binjakë tek Qendra për IVF Bahçeci në Stamboll!

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju videon e çiftit tonë nga Bullgaria, të cilët u bënë me binjakë tek Qendra për IVF Bahçeci në Stamboll!🌟 A mendoni se është magjepsëse historia e çiftit tonë, të cilët erdhën në qendrën Bahçeci IVF pas 2 përpjekjeve të pasuksesshme në një klinikë tjetër dhe u bashkuan me mrekullitë e tyre në përpjekjen e parë pas trajtimit të personalizuar?🧚🏻‍♀️ Ne jemi të nderuar të kontribojmë në rritjen e kësaj familjeje të bukur dhe shpresojmë se historitë e tyre do të jenë burim frymëzimi dhe shpresë për çiftet tona që po luftojnë me infertilitetin!❤️❤️

LEXO VAZHDIMIN

Dhe pas 12 ditësh pritje, dhamë lajmin e mirë!🧚🏻‍♀️

Jemi të emocionuar për lajmin e mirë që do t'ja japim çiftit tonë që erdhi nga Afrika Lindore në Bahçeci Stamboll!🎉❤️ 🌟 Steriliteti mashkullor 🌟 Mosha Femrës 👉🏻38 Pa humbur kohë, filluam me planin duke aplikuar trajtimin e personalizuar e cila mund t'i kaloi të gjitha vështirësitë që hasëm. Pas operacionit të suksesshëm të varikocelës, u përgatitëm për transferimin e embrionit. Dhe pas 12 ditësh pritje, dhamë lajmin e mirë!🧚🏻‍♀️ Si Qendra për IVF Bahçeci në Stamboll, ne garantojmë që ju ofrojmë pacientëve tanë nivelin më të lartë të kujdesit dhe mbështetjes gjatë gjithë rrugëtimit të tyre drejt prindërimit. Ekipi ynë i specialistëve të infertilitetit me përvojë dhe të mëshirshëm punojnë pa u lodhur për të ndihmuar çiftet të kalojnë pengesat dhe të përmbushin ëndrrën e tyre për të krijuar një familje!

LEXO VAZHDIMIN

🌟Azospermia🌟 (zero spermatozoid) nuk është penges për t’u bërë baba!

🌟Azospermia🌟 (zero spermatozoid) nuk është penges për t’u bërë baba! Çifti ynë kishte kryer një operacion Micro TESE në një qendër tjetër në Gjermani, por ishin shumë të zhgënjyer sepse nuk kanë gjetur asnjë spermatozoid.💔 Pas dëshpërimit që përjetuan erdhën në Turqi dhe trokitën në derën e qendrës sonë.🏨 Punën nuk ia lamë rastësisë, fillimisht filluam procesin e përgatitjes me ilaçe për intervenimin Micro TESE më pas gjetëm spermatozoide cilësore nga operacioni që realizojë mjeku ynë me sukses. Spermatozoidet që gjetëm i zmadhuam 8000 herë me metodën IMSI, i cili është përfshirë në çmimin e pakos ❤️ Ja mrekullia Micro Tese në Bahçeci Stamboll!

LEXO VAZHDIMIN

Mrekullia Erdhi Në Provën E Parë Në Bahçeci Stamboll

Mrekullia erdhi në provën e parë në Bahçeci Stamboll!!! ❤️❤️ Si rezultat i trajtimit me terapi, operacioni TESE nuk ishte i nevojshëm tek pacienti jonë me AZOOSPERMI nga ku gjetëm spermatozoidë dhe e transferuam një embrion të mirë nga laboratori jonë i embriologjisë me cilësinë e lartë dhe REZULTATI POZITIV. 🌟🌟 🌟🌟 KEMI DHËNË LAJME TË MIRA PËR UZBEKISTAN.

LEXO VAZHDIMIN

Lajmi I Mirë I Sotëm Shkon 8245 Kilometra Larg!

Lajmi i mirë i sotëm shkon 8245 kilometra larg! 👍 Ne u dhamë lajmin e mirë çiftit në tentimin e parë, të cilët erdhën nga Afrika tek qendra jonë në Stamboll për t’i realizuar ëndrrat e tyre për t’u bërë me fëmijë. ❤️

LEXO VAZHDIMIN

Lajm I Mirë Për Kazakistanin!

Lajm i mirë për Kazakistanin! 👉AMH: 0.1 👉Rezervë e ulët e vezëve 📌12 vite mall për fëmijë 👉Dy tentime të pasuksesshme IVF në qendrat e tjera 👉Ndjekja e embrionit me embrioskop të përfshirë në çmimin e paketës 👉 Transferimi i embrionit blast (ditës së 5-të).

LEXO VAZHDIMIN

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: