Laboratori i Embriologjisë

Një nga faktorët kryesorë që ndikojnë në suksesin e procedurave të IVF është cilësia e laboratorit të embriologjisë dhe ekspertiza e embriologëve. Bahçeci investon vazhdimisht në infrastrukturën e tij teknologjik dhe në pajisjet e laboratorit të tij të embriologjisë. Përparimet e fundit në mjekësinë riprodhuese zbatohen së pari në klinikat Bahçeci në vendet ku jemi prezent. Kjo është arsyeja pse shumë praktika që nuk janë të disponueshme askund tjetër kryhen së pari në klinikat Bahçeci.

Në qendrat tona, ku punojnë mbi 40 ekspertë embriologë dhe teknikë laboratori, kryhen me sukses të gjitha metodat dhe teknikat. Në të njëjtën kohë, ne vazhdojmë përpjekjet tona për të ofruar mundësi më të efektshme trajtimi për pacientët tanë nëpërmjet bashkëpunimeve tona shkencore ndërkombëtare.

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Vazhdojmë me lajme të mira

Duke u dhënë lajmin e gëzuar çiftit Rolanda dhe Mark! …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: