Qendra për IVF Bahçeci, Ankara

Grupi Shëndetësor Bahçeci shtoi një qendër tjetër në rrjetin ndërkombëtar: Qendra IVF e Ankarasë e vendosur në Çankaya. Bahçeci, e cila ndihmoi në lindjen e mbi 70,000 foshnjave në 24 vitet e fundit, tani po ofron shërbimet e saj në kryeqytet. Nën udhëheqjen e Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, institucioni ynë vazhdon të përditësohet me përparimet e fundit teknologjike në fushën e sëmundjeve gjinekologjike dhe IVF dhe arrin shkallë të suksesit mbi standardet evropiane.

Në vitet e fundit, Bahçeci ka gjetur zgjidhje për problemet e infertilitetit përmes teknikave riprodhuese të asistuara, fekondimit in vitro dhe kirurgjisë riprodhuese. Falë trajtimit të personalizuar të stafit të tij të ekspertëve që kontribuon në zhvillimin shkencor, Bahçeci gjithashtu qëndron me projektet e saj shkencore në platformat ndërkombëtare si ESHRE dhe Expermed. Grupi është përzgjedhur gjithashtu si një nga “Top 3 Qendrat IVF në Botë” nga Newsweek.

Pacientët e Institucionit të Sigurimeve Shoqërore (SGK) mund të përfitojnë nga shërbimet e ofruara në Qendrën IVF Bahçeci Ankara, e cila ofron shërbime cilësore klinike dhe laboratorike në të njëjtën kohë.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: