Shërbimet tona

Teknikat e Trajtimit

Sekreti i suksesit në trajtimet IVF është zbatimi i programeve të veçanta të trajtimit. Ne synojmë që të maksimizojmë shanset e suksesit duke punuar me programe të trajtimit të personalizuar në qendrat tona. Ne vendosim për metodat dhe trajtimet që duhet të kryhen në bazë të informacioneve të rëndësishme siç janë mosha, kapaciteti i vezores, analiza e spermës, trajtimet e mëparshme ose sëmundjet gjenetike

Ne po i shtojmë normat e shtatzënisë duke përdorur metoda për rritjen e suksesit, si një qendër e rasteve të vështira që nuk gjenden në shumë qendra të IVF.

Mbledhjet tona javore me 40 Mjekë, ne i shqyrtojmë veçanërisht rastet e vështira dhe planifikojmë programe të trajtimit të përshtatura për pacientët tanë. Pra, çdo pacient i trajtuar në Bahçeci përfiton nga njohuria dhe eksperienca e jo vetëm një por të 40 mjekëve.

Bashkëpunim Shkencor me Universitetin e Oxfordit
“Një nga 3 qendrat më të mira në botë për IVF”
“Qendra më e mirë e Vitit për IVF”

Shërbimet tona

Me ekipin tonë të ekspertëve dhe pajisjet e avancuara teknologjike, ne kemi ofruar shërbime në fushën e IVF-së mbi më shumë se 24 vite.

Ne shpenzojmë një pjesë të konsiderueshme të investimeve tona në përmirësimin e vazhdueshëm të infrastrukturës tonë teknologjike dhe forcimin e tyre me teknologjitë më të fundit. Ne kryejmë programe të personalizuara të trajtimit të IVF duke analizuar rastet e pacientëve tanë. Ne rritim normat tona të shtatzënisë me metodat e rritjes së suksesit.

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: