Kirurgjia E Përgjithshme

Kirurgjia e Përgjithshme është një specialitet kirurgjik që fokusohet në përmbajtjen abdominale duke përfshirë ezofagun, stomakun, zorrët e holla, zorrën e trashë, mëlçinë, pankreasin, tëmthin, kanalet biliare, si dhe shpesh herë gjëndrat tiroide. Ky specialitet gjithashtu merret me sëmundjet që përfshijnë lëkurën, gjoksin, indet e buta, traumën, operacionin vaskular periferik dhe herniet, si dhe procedurat endoskopike si gastroskopia, kolonoskopia.

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

Kirurgji Laparoskopike, Appendicitis (appedenctomy), Kirurgji e Hernies Inguinale, Kirurgji Kolorektale, etj.

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Vazhdojmë me lajme të mira

Duke u dhënë lajmin e gëzuar çiftit Rolanda dhe Mark! …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: