Qendra për IVF Bahçeci, Bihać

Grupi Shëndetësor Bahçeci shtoi një qendër të re në rrjetin e tij ndërkombëtar. Qendra jonë e re IVF, Qendra IVF Bahçeci Bihać, u lançua në Bihać. Eksperienca e gjerë dhe ekspertiza e Bahçeci, e cila ndihmoi në lindjen e mbi 70.000 foshnjave të shëndetshme në 24 vjet, tani do të sjellë shpresë tek çiftet në Bihać dhe në zonat përreth.

Qendra IVF e Bahçeci, Bihać, e cila do të shërbejë si spital i degës së Qendrës IVF në Sarajevë të Bosnia dhe Herzegovinës, do të sigurojë proceset e trajtimit të çifteve me zhvillimet e fundit teknologjike. Qendra synon të jetë qendra më kompetente në fushën e gjinekologjisë dhe IVF në Bihać dhe zonat përreth.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: