Mjekët tanë

Spitali Special Bahçeci Kosovë

Spec. Dr. Jehona Binishi Hysa
Spec. Dr. Jehona Binishi Hysa
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF

Qendra e Estetikës Bahçeci Kosovë

Qendra për IVF Bahçeci Fulya

Prof. Dr. Mustafa Bahçeci
Prof. Dr. Mustafa Bahçeci
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Prof. Bülent Erol, MD
Prof. Bülent Erol, MD
Specialist i Urologjisë
Prof. Dr. Gürhan Günaydın
Prof. Dr. Gürhan Günaydın
Specialist për Shëndetin Riprodhues Mashkullor
Assoc. Dr. Fazilet Kübra Boynukalın
Assoc. Dr. Fazilet Kübra Boynukalın
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Assoc. Dr. Remzi Abalı
Assoc. Dr. Remzi Abalı
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Assoc. Dr. Mehmet Reşit Asoğlu
Assoc. Dr. Mehmet Reşit Asoğlu
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Burçak Erzik
Spec. Dr. Burçak Erzik
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. G. Güvenç Karlıkaya
Spec. Dr. G. Güvenç Karlıkaya
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Müstecep Kavrut
Spec. Dr. Müstecep Kavrut
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Lale Susan Karakış
Spec. Dr. Lale Susan Karakış
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF
Spec. Dr. Tülay Soner
Spec. Dr. Tülay Soner
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit
Spec. Dr. Eser Çakıroğlu
Spec. Dr. Eser Çakıroğlu
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit

Qendra për IVF Bahçeci Umut

Prof. Dr. Cem Çelik
Prof. Dr. Cem Çelik
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Prof. Bülent Erol, MD
Prof. Bülent Erol, MD
Specialist i Urologjisë
Assoc. Dr. Ebru Öztürk
Assoc. Dr. Ebru Öztürk
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Assoc. Dr. Sabri Cavkaytar
Assoc. Dr. Sabri Cavkaytar
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF
Spec. Dr. Çiğdem Yılmaz
Spec. Dr. Çiğdem Yılmaz
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit

Qendra për IVF Bahçeci Ankara

Prof. Dr. Berfu Demir
Prof. Dr. Berfu Demir
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Selen Ecemiş
Spec. Dr. Selen Ecemiş
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF

Qendra për IVF Bahçeci Diyarbakir

Spec. Dr. Hüseyin Ergin
Spec. Dr. Hüseyin Ergin
Specialist i Urologjisë
Spec. Dr. Zeki Akkum
Spec. Dr. Zeki Akkum
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF
Spec. Dr. Filiz Çınar
Spec. Dr. Filiz Çınar
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit

Qendra Mjekësore Bahçeci Baku

Spec. Dr. Serdar Çelik
Spec. Dr. Serdar Çelik
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Sevil Mammadova
Spec. Dr. Sevil Mammadova
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF

Qendra për IVF Bahçeci Bosnje-Hercegovinë

Spec. Dr. Edina Lekiç
Spec. Dr. Edina Lekiç
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF

Qendra për IVF Bahçeci Bagdat

Spec. Dr. Ibtisam Fuad Ali
Spec. Dr. Ibtisam Fuad Ali
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Ibtihaj Saif Al-Deen Al-Aloosi
Spec. Dr. Ibtihaj Saif Al-Deen Al-Aloosi
Specialist për Obstetrikë dhe Gjinekologji
Spec. Dr. Taha Al Azawi
Spec. Dr. Taha Al Azawi
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit
Dr. Necati Fındıklı
Dr. Necati Fındıklı
Drejtor Shkencor
Emb. Murat Başar
Emb. Murat Başar
Menaxher Operacional i Laboratorëve të IVF
Spec. Dr. Mahmood Caasım
Spec. Dr. Mahmood Caasım
Specialist i Anesteziologjisë dhe Reanimacionit
WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: