Pёrcaktimi i grupit tё gjakut, pasqyra e plotё e gjakut, glukoza e gjakut, funksioni i gjёndrёs tiroide, kotrollimi i rubeollёs IgG (vaksina pёr mbrojtjen nga rubeolla) janё tё mjaftueshme pёr t’u testuar. Nёse keni ndonjё sёmundje kronike duhet tё bёni kёrkime nё lidhje me kёtё sёmundje apo nёse dyshoni pёr ndonjё sёmundje tё zemrёs atёherё ёshtё shumё e rёndёsishme tё bёni vlerёsimin e detajuar tё funksionimit kardiak. Mund t’ju duhet tё bёni kёrkime shtesё pёr historinё tuaj mjekёsore si dhe pёr historinё familjare.