Përcjellja e Shtatzënisë dhe Lindja > Faqja 2

Zhvillimi mujor i foshnjës suaj
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Zhvillimi mujor i foshnjës suaj

Fekondimi ndodh kur bashkohet qeliza e spermatozoidit me vezën. Veza dhe spermatozoidi ngjiten për të krijuar një embrion. Në shtatzënitë natyrale, fekondimi ndodh te-…

Bahçeci ofron lindje pa dhimbje
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Bahçeci ofron lindje pa dhimbje

Jo vetëm përgatitje për një shtatzëni të shëndoshë dhe përcjellje të saj deri tek lindja. Spitali Bahçeci, ofron edhe lindje pa dhimbje, shërbim ky…

Lindja Parakoheshme
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Lindja Parakoheshme

Lindja e parakohëshme është ajo lindje që kryhet para javës së 37të pasi që normalisht shtatëzania ka kohëzgjatje prej 40 javësh. Lindja e parakohëshme…

Synetia e të Porsalindurve
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Synetia e të Porsalindurve

Foshnjet e porsalindura, ashtu sikur në barkun e nënës, kanë kapacitete të rritjes së shpejt dhe ripërtitëritjes së qelizave. Prandaj, synetia në periudhën e…

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 60.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: