MicroChip

Çfarë është Përzgjedhja e Spermës MikroÇip (MicroChip)?

Teknologjia e përzgjedhjes së spermës MikroÇip është një nga metodat e përzgjedhjes së spermës që përdoret aktualisht në trajtimet IVF. Krahasuar me metodat e tjera të përzgjedhjes së spermës, kjo është një metodë më e natyrshme pasi imiton fiziologjinë normale të spermës.

Si kryhet Metoda e Përzgjedhjes së Spermës MikroÇip?

Trajtimet IVF me metodën MikroÇip janë të ngjashme me procedurat e rregullta IVF. Trajtimi ndryshon në fazën e përzgjedhjes së spermës në laborator. Në një trajtim të rregullt të IVF, mostra e spermës e mbledhur në ditën e trajtimit, vendoset në një pajisje speciale të quajtur centrifuga, e cila kryen 1.500-2.000 cikle për minute për qëllime të larjes së spermës. Megjithatë, studimet e fundit tregojnë se centrifugimi mund të jetë i dëmshëm për ADN-në e spermës. Përzgjedhja e spermës MikroÇip është një metodë në të cilën të gjitha hapat e larjes, tjerrjes dhe sedimentimit kryesisht shmangen dhe qelizat e spermës më të shëndetshme mblidhen me një qasje sa më afër procesit natyror që është e mundur.

Me teknologjinë e MikroÇip, qelizat e spermës garojnë në një zgjidhje të projektuar posaçërisht, duke kaluar nëpërmjet mikrokanaleve sikur po përpiqen të arrijnë qelizën e vezës. Spermatozoidët që arrijnë të parët në “vijën e finishit” kanë më shumë gjasa të fekondojnë vezën. Kështu, zgjedhja e spermës kryhet sa më afër procesit natyror. Teknologjia e spermës MikroÇip është përdorur në trajtimet IVF në kombinim me praktikat dhe metodat e tjera shtesë.

Kush rekomandohet për Përzgjedhjen e Spermës MikroÇip?

Hapi më i rëndësishëm për të siguruar sukses në trajtimet e infertilitetit është diagnostifikimi i problemit në mënyrë korrekte. Pranë diagnozës së saktë, është tejet e rëndësishme që trajtimi dhe metodat që duhen ndjekur të kryhen në mënyrë korrekte.
Teknologjia e spermës MikroÇip është një metodë që përdoret për trajtimin e infertilitetit mashkullor, veçanërisht në rastet e spermës me cilësi të ulët. Meqënëse metoda mbështetet në parimin e përzgjedhjes së spermës më të shëndetshme, mund të kryhet së bashku me shumë metoda shtesë dhe teste kur janë të nevojshme gjatë trajtimit.

Plotësoni formularin tonë të kontaktit për të kërkuar informacion të detajuar rreth çmimit dhe procesit të metodës së përzgjedhjes së MikroÇip dhe ne do t’ju telefonojmë MENJËHERË.

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 …

Lexo Vazhdimin

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: