Qendra për IVF Bahçeci, Bagdad

Qendra për IVF Bahçeci Bagdad, e cila është një nga investimet më të rëndësishme të Grupit Shëndetësor Bahçeci në Irak, filloi në Shkurt 2011 si fryt i një bashkëpunimi të suksesshëm me Spitalin Al-Waziria, një nga spitalet më të njohura dhe më të rëndësishme në Bagdad.

Qendra për IVF Bahçeci Bagdad shërben në një departament të IVF-së prej 300m2 me një laborator të embriologjisë, sallë të operacionit, laborator të biokimisë, njësi të sterilizimit, poliklinikë dhe një kapacitet total prej 4 shtretërish.

Grupi Shëndetësor Bahçeci synon të shërbejë me të njëjtën cilësi në të gjitha qendrat e saj ndërkombëtare. Kjo është arsyeja pse qendra synon të arrijë rezultate të suksesshme fal infrastrukturës së avancuar teknologjike dhe ekipit të tij të mjekëve të specializuar dhe të trajnuar në Turqi.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: