Gjinekologji dhe Obstetrikë

Në qendrat tona ne ofrojmë shërbime për diagnozën dhe trajtimin e problemeve gjinekologjike. Me pajisjet tona të avancuara teknologjike dhe ekipin e ekspertëve, ne kryejmë kontrolle rutinore, praktika parandaluese mjekësore dhe procedura të trajtimit të pacienteve tona femra të të gjitha moshave.

Diagnoza dhe trajtimi i hershëm i sëmundjeve gjinekologjike është hapi më i rëndësishëm në parandalimin e kancerit. Derisa disa prej tumoreve tregojnë simptoma të hershme, disa mund të përparojnë pa ndonjë simptomë. Prandaj, ekzaminimet e rregullta gjinekologjike dhe smear testi (pap testi) janë jetësore. Si më poshtë po listojmë shërbimet e kujdesit shëndetësor të grave:

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 …

Lexo Vazhdimin

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: