Vizioni ynë Misioni ynë Vlerat tona

Vizioni ynë

Të jemi një ndër tre qendrat më të zgjedhura dhe më të besuara të invitro-s në botë.

Misioni ynë

Në fushën e infertilitetit të ndjekim nga afër zhvillimet shkencore dhe mundohemi të kemi ndikimin tonë në to, të mbajmë të njëjtat standarde teknologjike në të gjitha qendrat, të mos heqim dorë asnjëherë nga parimet etike, të jemi të fokusuar në kënaqësinë e pacientëve, me një ekip të fortë me të cilët të ofrojmë trajtime të suksesshme me standardet ndërkombëtare duke u bërë kështu një qendër e mirëfilltë referimi.

Vlerat tona

Jemi të lidhur pas etikës. I japim rëndësi korrektësisë dhe besimit me të gjithë ata që kemi të bëjmë.

Ndjekim nga afër zhvillimet shkencore dhe mundohemi të kemi ndikimin tonë në to. Ushtrojmë menjëherë metodologjinë më të re në fushën e riprodhimit, jemi të kujdesshëm që të qëndrojmë pararojë me risitë.

Besojmë në punën në grup dhe të qënit një ekip i mirë. Të gjithë mjekët mblidhen dhe diskutojnë vazhdimisht rastet e vështira.

Jemi të fokusuar në kënaqësinë e pacientëve dhe punonjësve tanë.

Bëhemi një familje me pacientët tanë dhe ruajmë afrimitetin për një kohë të gjatë.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: