Testi Prenatal (Para Lindjes)

Cfarë është testi prenatal?

Testi i shtatzënisë është emri i përgjithshëm i dhënë për praktikat e kryera për shfaqjen e fetusit për sëmundje të caktuara gjenetike gjatë shtatëzanisë. Teknika të ndryshme diagnostikuese prenatale janë në dispozicion sipas javës së gestacioneve dhe arsyeja përse është duke u kryer. Deri kohët e fundit, një ndërhyrje invazive ishte e nevojshme për të kryer këto teste. Sidoqoftë, në sajë të përparimeve teknologjike, tani është e mundur për të kontrolluar fetusin për sëmundje të caktuara gjenetike nga një mostër gjaku e mbledhur nga nëna shtatzënë.

Testet e Kontrollit (Testet Prenatale Jo-Invazive)

  • Bi-testi (double test)
  • Triple-test (triple test)
  • NIPT – test (analizë) jo invaziv prenatal (para lindjes)

Testet Diagnostike (Testet Prenatale Invazive)

  • CVS (14-16)
  • Amniocenteza (16-21)
  • Cordocentesis (21-23)
Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 …

Lexo Vazhdimin

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: