GAZETA MË E RESPEKTUAR NË AMERIKË

Grupi Shëndetësor Bahçeci, Një nga 3 Qendrat më të Mira në Botë për IVF,

e zgjedhur nga Newsweek

Lexoni Vazhdimin
Bashkëpunim Shkencor me Universitetin e Oxfordit
“Një nga 3 qendrat më të mira në botë për IVF”
“Qendra më e mirë e Vitit për IVF”
PSE BAHÇECİ

Pse Qendra për IVF Bahçeci?

Duke zgjedhur Bahçeci dhjetëra mijëra njerëz nga 105 vende të botës, janë bërë me foshnje. Ne gjithmonë punojmë për më mirë, si dhe krijojmë një familje të madhe me foshnjet tona që lindin çdo 2.5 orë në botë.

Mbi 70.000 Foshnje Bahçeci
Mbi 80.000
Foshnje Bahçeci

Në 105 shtete me mbi 80.000 foshnje, jemi një ndër familjet më të mëdha në botë.

LEXONI HISTORITË E PACIENTËVE TANË

Laborator i Embriologjisë i pajisur me Teknologjinë e Fundit
Laborator i Embriologjisë i pajisur me Teknologjinë e Fundit

Ne jemi në shërbimin tuaj me mbi 40 embriolog dhe me laboratorin tonë të avancuar të Embriologjisë.

EMBRIOLOGJI

Shkalla e Suksesit mbi Standardet Ndërkombëtare
Shkalla e Suksesit mbi Standardet Ndërkombëtare

Me anë të teknologjive qe rrisin suksesin si ERA, NGS, IMSI dhe embrioskopi, mijëra çifteve u realizojmë ëndrrën për t'u bërë me fëmijë.

TEKNIKAT E TRAJTIMIT

Besim MAX me Bahçeci
Besim MAX me Bahçeci

Me sistemin e sigurisë dhe të verifikimit elektronik, sperma dhe embrionet tuaja janë nën mbrojtjen maksimale.

BAHÇECİ MAX

Shërbimi për Përcjelljen e Shtatzënisë dhe Lindjes
Shërbimi për Përcjelljen e Shtatzënisë dhe Lindjes

Me shërbimin e përcjelljes së shtatzënisë dhe lindjes të cilën e ofrojmë në spitalin tonë, ne jemi gjithmonë pranë jush në rrugën e mrekullisë tuaj.

Qendra e Rasteve të Vështira
Qendra e Rasteve të Vështira

Falë ekipit tonë i cili ka dëshmuar profesionalizmin e tij dhe infrastrukturës tonë teknologjike, ne jemi të njohur si qendra e rasteve të vështira.

RRETH NESH

26 Vite

Specializim

100.000+

IVF

Në 5 Shtete

10 Qendra

Çdo 2,5 orë

1 Foshnje
Histori e Pacientëve

Nga Shkrimi i Pacientëve tanë

Ata realizuan ëndrrat e tyre më të mëdha tek Qendra për IVF Bahçeci. Tregimet e lumturisë nga shkrimi i pacientëve tanë...

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 Qendra për IVF Bahçeci Fulya në Stamboll ofron trajtime komode me laboratorin e saj me standarte e ekspertizë ndërkombëtare në embriologji. 👍 Kaloni një proces trajtimi të rehatshëm në natyrën unike të Stambollit për t'u bashkuar me mrekullinë tuaj. ❣️

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për të pasur fëmijë, morën

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë na vuri diagnozën që jemi infertil të pashpjegueshëm.

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të ndodh kjo, unë po mbes shtatzënë por nuk po mund ta vazhdojë këtë? Kam shëtitur shumë mjek, në vizitat e bëra më thonin që 1-2 aborte normale është të ketë, por unë kam pasur 4 aborte. Në fund vendosa të vijë në spitalin Bahçeci.

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë mjek, jam kontrolluar në çdo mënyrë, kam bërë analiza, më thonin që gjithqka është në rregull por në fund nuk kishte ndonjë rezultat. Nuk mbetesha shtatzënë.

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi fëmijë qe 1 vit. Bëmë vizitë tek një mjek dhe i treguam që kemi vendosur të kemi fëmijë për atë kemi ardhur të kontrollohemi se a është në rregull gjithqka. E morëm një lajm të papritur.

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: