Pacientët Ndërkombëtarë

Koordinatoret tona të pacientëve janë në shërbimin tuaj në të gjithë fazat e trajtimit tuaj, në mënyrë që të keni një proces sa më të rehatshëm të trajtimit. Nëse vini nga jashtë vendit, ne ofrojmë shërbime transporti dhe akomodimi me cmime ofertë tek hotelet që kemi në bashkëpunim. Gjithashtu, ne mund t’ju sigurojmë një plan trajtimi ku mund të ndiqeni edhe nga shtëpia.

Mos hezitoni të kontaktoni me ne për çdo pyetje që do të keni në lidhje me proceset e trajtimit. Numri ynë WhatsApp: +377 4570 6688.

Stafi ynë i dedikuar do t’ju ofrojë mbështetje në gjuhë të ndryshme.

Shërbimet që ofrojmë për pacientët tanë ndërkombëtarë
  • Përgatitjet e akomodimit pranë klinikës
  • Transporti në aeroport
  • Mbështetje në procedurat e financiare dhe pagesat
  • Mbështetje në gjuhën tuaj amtare
  • Mbështetje për turet lokale dhe përgatitjeve të udhëtimit
  • Shërbimet udhëzuese para dhe pas mbërritjes së pacientit dhe të afërmit e tyre
  • Mbështetje në çështjet e politikave ndërkombëtare të sigurimeve shëndetësore
  • Planifikimi i termineve mjekësore duke përfshirë ndjekjen dhe vlerësimet pre-op dhe post-op
  • Mbështetje për procedurat e hyrjes dhe daljes në klinikë
WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: