Qendra për IVF Bahçeci, Bosnia dhe Herzegovina

Qendra për IVF Bahçeci në Bosnia dhe Herzegovina ofron shërbime që nga qershori 2012. Duke u shtrirë në një sipërfaqe prej 600m2, Qendra IVF Bahçeci e Bosnnia dhe Heregovinës është qendra e parë moderne e IVF në rajonin e Ballkanit që ka pajisjen e Embryoscope ™ dhe që kryen testimin e PGD.

Grupi Shëndetësor Bahçeci ka kombinuar përvojën e tij të gjerë me infrastrukturën teknologjike të klasit botëror në qendrën e saj të dytë në Ballkan. Qendra IVF Bahçeci Bosnia dhe Herzegovina ka laborator të embriologjisë së avancuar, pajisje me ultratinguj, laboratorë, salla operacioni dhe një kapacitet total prej 8 shtretërish.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: