Blog > Faqja 1

Si Bëhet IVF?
Infertiliteti dhe IVF
Si Bëhet IVF?

Fekondimi In-Vitro është një trajtim ku bashkohet veza e femrës dhe sperma e mashkullit në kushte laboratorike. Fillimisht, kandidatja për nënë përdor injeksione hormonale…

Çfarë është V-Shape?
Estetike
Çfarë është V-Shape?

V-Shape është një metodë e shkëlqyer estetike për konturimin e fytyrës dhe trupit tek pacientet që kërkojnë reduktimin e celulitit, reduktimin e diametrit të…

Trajtimi IVF
Infertiliteti dhe IVF
Trajtimi IVF

IVF është një teknikë riprodhuese e cila aplikohet tek çiftet të diagnostikuar me infertilitet (sterilitet) për të siguruar një shtatzëni. Në këtë teknikë, vezët…

Shtatzënia dhe lindja
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Shtatzënia dhe lindja

Periudha e shtatzënisë është një proces i gjatë dhe i vështirë, mirëpo duke e rregulluar mënyrën e të jetuarit ju mund të keni një…

Shtatzënia me binjakë
Përcjellja e Shtatzanisë dhe Lindja
Shtatzënia me binjakë

Për nënën dhe babin shtatzënia me binjakë është një dhuratë e çmuar. Kjo është një pritje sa e këndshme dhe ngazëlluese po aq edhe…

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 60.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: