Gjenetika

Zhvillimet në fushën e gjenetikës ofrojnë avantazhe të rëndësishme në trajtimet IVF. Së pari, këto zhvillime ofrojnë metoda të ndryshme që rrisin ndjeshëm normat e shtatzënisë. Pas përcaktimit të shkaqeve të infertilitetit, ne rritim shanset e shtatzënisë me trajtime të veçanta. Një avantazh tjetër i rëndësishëm është se këto zhvillime na mundësojnë të parandalojmë kalimin e sëmundjeve gjenetike. Në saj të testeve të shqyrtimit gjenetik të kryera në fazën e embrionit, tani jemi në gjendje të shohim për qindra sëmundje gjenetike.

Metodat që përdorim për arritjen e niveleve të larta të shtatzënisë dhe lindjeve të shëndetshme janë si më poshtë:

Testi ERA
PGT – për Ç’rregullimet Kromozomale
PGT – për Sëmundjet e Gjeneve të Vetme
aCGH – Shqyrtimi Gjithëpërfshirës i Kromozomeve
NGS
Testi Diagnostifik Prenatal
Mitoscore (Qëndrueshmëria e Embrionit)
CGT – Testimi i Përsosur i Përcaktimit Gjenetik
Testet e Avancuara të Spermës

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci

Malli për 7 vite përfundoi me trajtimin e personalizuar në Bahçeci. 🥰🥰 …

Lexo Vazhdimin

Ҫifti mori lajmin e mrekullueshem

Znj. Elsa dhe bashkëshorti i saj të cilët pritën 7 vjet për …

Lexo Vazhdimin

Vazhdojmë me lajme të mira

Duke u dhënë lajmin e gëzuar çiftit Rolanda dhe Mark! …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: