Qendra për IVF Bahçeci, Umut

Qendra e IVF Bahçeci Umut e Grupit Shëndetësor Bahçeci ofron shërbime në fushën e IVF dhe sëmundjeve gjinekologjike në Altunizade, në anën Anatoliane, që nga viti 2007. Ajo operon nën drejtimin e Prof. Dr. Mustafa Bahçeci së bashku me katër mjekë specialistë dhe personel mjekësor të ekspertëve në nje ndertese prej 800m2.

Qendra ofron norma të larta të shtatzënisë falë 24 viteve të përvojës, laboratorëve të teknologjisë më të fundit, dy sallave të operimit dhe njësive të trajtimit spitalor. Në të gjitha këto përdoret teknologjia më e avancuar.

Pacientët nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore (SGK) mund të përfitojnë gjithashtu nga klinika dhe shërbimet laboratorike të ofruara në Qendrën IVF Bahçeci Umut, fal marrëveshjeve aktuale të qendrës me institucionin.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: