Infertiliteti dhe IVF 1

Çfarë është PRP?
Infertiliteti dhe IVF
Çfarë është PRP?

PRP është një nga aplikimet më efektive e rigjenerimit të lëkurës. Pjesa e gjakut e pasur me trombocite e marrë nga personi, ndahet me…

Si Bëhet IVF?
Infertiliteti dhe IVF
Si Bëhet IVF?

Fekondimi In-Vitro është një trajtim ku bashkohet veza e femrës dhe sperma e mashkullit në kushte laboratorike. Fillimisht, kandidatja për nënë përdor injeksione hormonale…

Trajtimi IVF
Infertiliteti dhe IVF
Trajtimi IVF

IVF është një teknikë riprodhuese e cila aplikohet tek çiftet të diagnostikuar me infertilitet (sterilitet) për të siguruar një shtatzëni. Në këtë teknikë, vezët…

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: