Histori e Pacientëve
Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të ndodh kjo, unë po mbes shtatzënë por nuk po mund ta vazhdojë këtë? Kam shëtitur shumë mjek, në vizitat e bëra më thonin që 1-2 aborte normale është të ketë, por unë kam pasur 4 aborte. Në fund vendosa të vijë në spitalin Bahçeci.

Më thanë që mund të kesh problem gjenetik. Nga ne e kërkuan analizën e kariotipit dhe aty e kuptuam që kemi problem gjenetik. Me metodën e PGD’së embrionin e shëndoshë e transferuan. Falë Zotit tani kam një vajzë të shëndoshë dhe nuk kam pasur asnjë problem gjatë shtatzanisë.

I falënderojë përzemërsisht të gjithë ekipën e spitalit Bahçeci. Të gjithë na kanë ndihmuar shumë gjatë kësaj periudhe.

ju mund të na kontaktoni në WhatsApp
WhatsApp
Messenger
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: