Histori e Pacientëve
Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë na vuri diagnozën që jemi infertil të pashpjegueshëm. Dhe zgjidhja e fundit ishte të provojmë prap me IVF. Në tentimin tonë të 5’të për herë të parë e arritëm rezultatin pozitivë.

Jemi motivuar më shumë nga mbështetja psikologjike që kemi marr nga mjeku ynë. Pas disa tentimeve të bëra, arriti të na gëzoj me një mrekulli. Jam nëna më e lumtur në botë së pari falë Zotit, pastaj të gjithë stafit Bahçeci. Rekomandimi im për të gjithë ata që ëndërrojnë të bëhen prindër, është që të vijnë në spitalin Bahçeci dhe të realizojnë ëndrrat e tyre.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: