Gjinekologji dhe Obstetrikë

Në qendrat tona ne ofrojmë shërbime për diagnozën dhe trajtimin e problemeve gjinekologjike. Me pajisjet tona të avancuara teknologjike dhe ekipin e ekspertëve, ne kryejmë kontrolle rutinore, praktika parandaluese mjekësore dhe procedura të trajtimit të pacienteve tona femra të të gjitha moshave.

Diagnoza dhe trajtimi i hershëm i sëmundjeve gjinekologjike është hapi më i rëndësishëm në parandalimin e kancerit. Derisa disa prej tumoreve tregojnë simptoma të hershme, disa mund të përparojnë pa ndonjë simptomë. Prandaj, ekzaminimet e rregullta gjinekologjike dhe smear testi (pap testi) janë jetësore. Si më poshtë po listojmë shërbimet e kujdesit shëndetësor të grave:

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: