Gjenetika

Zhvillimet në fushën e gjenetikës ofrojnë avantazhe të rëndësishme në trajtimet IVF. Së pari, këto zhvillime ofrojnë metoda të ndryshme që rrisin ndjeshëm normat e shtatzënisë. Pas përcaktimit të shkaqeve të infertilitetit, ne rritim shanset e shtatzënisë me trajtime të veçanta. Një avantazh tjetër i rëndësishëm është se këto zhvillime na mundësojnë të parandalojmë kalimin e sëmundjeve gjenetike. Në saj të testeve të shqyrtimit gjenetik të kryera në fazën e embrionit, tani jemi në gjendje të shohim për qindra sëmundje gjenetike.

Metodat që përdorim për arritjen e niveleve të larta të shtatzënisë dhe lindjeve të shëndetshme janë si më poshtë:

Testi ERA
PGT – për Ç’rregullimet Kromozomale
PGT – për Sëmundjet e Gjeneve të Vetme
aCGH – Shqyrtimi Gjithëpërfshirës i Kromozomeve
NGS
Testi Diagnostifik Prenatal
Mitoscore (Qëndrueshmëria e Embrionit)
CGT – Testimi i Përsosur i Përcaktimit Gjenetik
Testet e Avancuara të Spermës

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: