Obstetrikë dhe Lindje

Duke zbuluar se ajo është shtatzënë, është një nga momentet më të paharrueshme për një nënë të ardhshme. Megjithatë, pas kësaj faze, ajo ka disa detyra serioze. Një ndjekje e mirë e shtatzënisë është shumë e rëndësishme për një fëmijë të shëndetshëm dhe duhet të bëhet nga një mjek ekspert.

Nëna e ardhshme duhet të shkojë për ekzaminime të rregullta gjatë shtatzënisë së saj. Mjeku ndjek shtatzëninë dhe kryen teste të ndryshme për të siguruar që shtatzënia përparon në mënyrë të shëndetshme.

Ultratingujt e Shtatzënisë
Testi i Shqyrtimit të Sindromës Down
Testi Prenatal Jo Invaziv (NIPT)
Diabeti Gestacional
Shtatzënitë e Shumëfishta
Çfarë Duhet të Presësh Kur Je Shtatzënë

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: