Laboratori i Embriologjisë

Një nga faktorët kryesorë që ndikojnë në suksesin e procedurave të IVF është cilësia e laboratorit të embriologjisë dhe ekspertiza e embriologëve. Bahçeci investon vazhdimisht në infrastrukturën e tij teknologjik dhe në pajisjet e laboratorit të tij të embriologjisë. Përparimet e fundit në mjekësinë riprodhuese zbatohen së pari në klinikat Bahçeci në vendet ku jemi prezent. Kjo është arsyeja pse shumë praktika që nuk janë të disponueshme askund tjetër kryhen së pari në klinikat Bahçeci.

Në qendrat tona, ku punojnë mbi 40 ekspertë embriologë dhe teknikë laboratori, kryhen me sukses të gjitha metodat dhe teknikat. Në të njëjtën kohë, ne vazhdojmë përpjekjet tona për të ofruar mundësi më të efektshme trajtimi për pacientët tanë nëpërmjet bashkëpunimeve tona shkencore ndërkombëtare.

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: