Turquality

Turquality

Ne jemi Qendra e parë dhe e vetme IVF në Turqi e përzgjedhur në Top Programin Turquality!

Ne po ndërmarrim hapa të fortë për t’u bërë zinxhiri më i madh i IVF-së në Evropë.

Jemi shumë të lumtur dhe aq më shumë krenarë. Ne u zgjodhëm si qendra e parë IVF në Turqi e cila u krijua për të zhvilluar markat turke në programin e lartë Turquality. Ne do të përfaqësojmë sektorin Turquality shëndetësor turk në arenën ndërkombëtare me forcën që do të marrim nga ky program dhe do të vazhdojmë të krijojmë vlera për ekonominë turke.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Viber
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: