Bahceci Tup Bebek

Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi

+4
Fotoğraf

Çalışma Saatı
Çalışma Saatleri

Merkezimiz hafta içi 08:30 - 18:00 saatleri arasında, Cumartesi günleri ise 08:30-14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. İşlemi olan hastalarımız için merkezlerimiz pazar günleri de hizmet vermekte ancak pazar günleri poliklinik muayene yapılmamaktadır.

#BirliktenBebekDoğar

660m2

Alan

7

Yatak Kapasitesi

26

Yıllık Tecrübe

12

Hekim

Bebek sahibi olmak isteyen ancak İstanbul dışında yaşayan hastalarımıza da ulaşmak adına, 2020 yılında merkezlerimize bir yenisini daha ekledik! Bahçeci Tüp Bebek; İstanbul, Diyarbakır ve Ankara’nın ardından Bursa Nilüfer’de hizmete başladı.

Bahçeci Bursa Tüp Bebek Merkezi; tam donanımlı embriyoloji laboratuvarı, ameliyathaneleri, konforlu hasta odaları ve uzman kadrosuyla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için sizlerle buluştu.

26 yıllık deneyimini teknolojik yatırımlar ve uluslararası bilimsel iş birlikleriyle güçlendiren Bahçeci, Avrupa standartlarının üzerinde hizmet sunmaktadır.

Tüp bebek yaptıran hastalarımızın hikayelerini izlemek için tıklayın.

Şehir Dışından Mı Geliyorsunuz?

Önceliğimiz, tüp bebek tedavi sürecinizi en rahat şekilde geçirebilmeniz. Merkezimize farklı bir şehirden gelecekseniz, merak ettiğiniz soruların cevabını sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçeci Tüp Bebek Merkezi’ne özel güncel fiyatları öğrenmek için otel ile iletişime geçiniz.

Gold Majesty Hotel

Adres: Konak Mahallesi Lefkoşe Caddesi No:44 Nilüfer/Bursa

Yol Tarifi Al

Bursa Birlik Hotel

Adres: Beşevler Mah. Güneş Cad. No: 1/2 Nilüfer/Bursa

Yol Tarifi Al

Sizi Arayalım

Danışmak istediğiniz konularla ilgili en kısa sürede sizi arayalım.

Telefon Numaranız: