Bahçeci TV - Infertiliteti dhe IVF

Cilat metoda diagnostikuese radiologjike janë të sigurta gjatë shtatzënisë?

Nuk ka ende komente për këtë përmbajtje.
  Komentet të tjerë

  Dërgo Komentin

  Agron Dashi

  Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

  Lexo Vazhdimin

  Shqipe Morina

  Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

  Lexo Vazhdimin

  Vlora Gashi

  Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

  Lexo Vazhdimin

  Lumturie Dardha

  Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

  Lexo Vazhdimin

  WhatsApp Viber
  WhatsApp
  Ne Ju Kontaktojme
  Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: