Bahçeci TV - Infertiliteti dhe IVF

Çfarë është procedura e grumbullimit të vezëve ( OPU ) ? Si bëhet ?

Nuk ka ende komente për këtë përmbajtje.
  Komentet të tjerë

  Dërgo Komentin

  Agron Dashi

  Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

  Lexo Vazhdimin

  Shqipe Morina

  Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

  Lexo Vazhdimin

  Vlora Gashi

  Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

  Lexo Vazhdimin

  Lumturie Dardha

  Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

  Lexo Vazhdimin

  WhatsApp Viber
  WhatsApp
  Ne Ju Kontaktojme
  Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: