Bahçeci TV - Infertiliteti dhe IVF

Bahçeci ofroi ekzaminime falas në Pejë

Spitali Special “Bahçeci”, konkretisht Departamenti i trajtimin te infertilitetit të këtij spitali, ka ofruar në qytetin e Pejës ekzaminime dhe konsulta falas për gratë lidhur me shëndetin riprodhues.

Ekzaminimet janë ofruar nga specialistë nga Turqia, dhe nga ekipi përcjellës për trajtim të infertilitetit, në bashkëpunim me Klinikën e Dr. Ahmet Pangja

Më këtë rast, doktorët nga Turqia kontrolluan një numër të madhe grash me probleme shëndetësore, duke i këshilluar për hapat që duhet të marrin në vazhdim.

Interesimi për ekzaminime ishte mjaft i madh, duke pasur parasysh rëndësinë e shëndetit riprodhues.

Kjo nuk është hera e parë që Spitali “Bahçeci” ofron shërbime falas në qytete të ndryshme të Kosovës.

Në Departamentin për Marrëdhënie me Publikun theksuan se nuk do të ndalen me kaq. Bëhet e ditur se së shpejti, “Bahçeci” do të arrijë marrëveshje bashkëpunimi me Fshatin e Fëmijëve SOS për kontrolle rutinore të fëmijëve dhe kujdestareve.

Po ashtu gjatë këtij muaji, në Spitalin “Bahçeci” vazhdon fushata për ofrimin e ekzaminimeve falas të grave për shëndetin riprodhues.

Nuk ka ende komente për këtë përmbajtje.
  Komentet të tjerë

  Dërgo Komentin

  Agron Dashi

  Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

  Lexo Vazhdimin

  Shqipe Morina

  Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

  Lexo Vazhdimin

  Vlora Gashi

  Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

  Lexo Vazhdimin

  Lumturie Dardha

  Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

  Lexo Vazhdimin

  WhatsApp Viber
  WhatsApp
  Ne Ju Kontaktojme
  Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: