Sistemet Elektronike të Sigurisë dhe Verifikimit BahçeciMAX

BahçeciMAX është një sistem i sigurisë elektronike që përdorim në të gjitha klinikat tona dhe që siguron siguri maksimale në procedurat IVF. BahçeciMAX, i zhvilluar ekskluzivisht për Bahçeci, është sistemi më i avancuar i sigurisë në botë dhe mbron spermatozoidin, vezët dhe embrionet nga rreziku i përzierjeve.

BahçeciMAX, i cili siguron përputhjen e saktë të mostrave të spermës dhe vezëve, siguron që të dhënat të verifikohen dhe kontrollohen në kohë reale në të gjitha fazat e trajtimit. Kështu, ofron siguri të nivelit të lartë në krahasim me sistemet e tjera në përdorim.

Bahçeci ka zhvilluar këtë softuer sepse në sistemet e tjera të sigurisë që përdoren në të gjithë botën ka defekte të sigurisë. Meqënëse secila fazë e proceseve u analizua në detajet më të imta, BahçeciMAX u zhvillua në një mënyrë që të mos tejkalojë ndonjë hap ose të humbasë ndonjë detaj.

Karakteristikat që dallojnë BahçeciMAX nga sistemet e tjera

• Sistemet e sigurisë RFID aktualisht janë në përdorim dhe punojnë duke përdorur fusha elektromagnetike, të cilat mund të kenë efekte negative në embrion. BahçeciMAX nuk lëshon valë radioje sepse punon me barkode dhe kështu nuk ndikon në embrion në asnjë mënyrë.

• BahçeciMAX ofron një sistem të veçantë që nuk lejon shtypjen e një grumbulli të barkodeve të serisë. Vetëm një barkod i një pacienti mund të shtypet gjatë procedurës. Nuk është e mundur që të shtypet barkodi i një pacienti tjetër para përfundimit të procesit aktual; kështu, shmanget çdo rrezik i konfuzionit dhe përzierjes.

• Siguron kontroll jo vetëm në fazat kryesore, por në të gjitha fazat e procedurës. Me mbi 300 pikat e përputhjes dhe verifikimit, është sistemi më i plotë në sistemet elektronike të sigurisë dhe verifikimit dixhital në botë.

• Sistemi i përputhjes nuk është i kufizuar në përputhjen barkod-pacient, siç është rasti me sistemet e tjera; miratimi i përdoruesit kërkohet në faza të caktuara. Miratimi i përdoruesit bëhet gjithmonë me dy përdorues, kështu që nuk ka ndonjë kufizim gabimi

Histori e Pacientëve

Nga Shkrimi i Pacientëve tanë

Ata realizuan ëndrrat e tyre më të mëdha tek Qendra për IVF Bahçeci. Tregimet e lumturisë nga shkrimi i pacientëve tanë...

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi fëmijë qe 1 vit. Bëmë vizitë tek një mjek dhe i treguam …

LEXO VAZHDIMIN

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë mjek, jam kontrolluar në çdo mënyrë, kam bërë analiza, më thonin që …

LEXO VAZHDIMIN

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që qesja është boshe, nuk ka embrion aty. Si është e mundur të …

LEXO VAZHDIMIN

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam me mjekun tonë të tanishëm. U kontrolluam shumë herë dhe mjeku ynë …

LEXO VAZHDIMIN

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: