Kirurgjia E Përgjithshme

Kirurgjia e Përgjithshme është një specialitet kirurgjik që fokusohet në përmbajtjen abdominale duke përfshirë ezofagun, stomakun, zorrët e holla, zorrën e trashë, mëlçinë, pankreasin, tëmthin, kanalet biliare, si dhe shpesh herë gjëndrat tiroide. Ky specialitet gjithashtu merret me sëmundjet që përfshijnë lëkurën, gjoksin, indet e buta, traumën, operacionin vaskular periferik dhe herniet, si dhe procedurat endoskopike si gastroskopia, kolonoskopia.

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

Kirurgji Laparoskopike, Appendicitis (appedenctomy), Kirurgji e Hernies Inguinale, Kirurgji Kolorektale, etj.

Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: