Testi Prenatal (Para Lindjes)

Cfarë është testi prenatal?

Testi i shtatzënisë është emri i përgjithshëm i dhënë për praktikat e kryera për shfaqjen e fetusit për sëmundje të caktuara gjenetike gjatë shtatëzanisë. Teknika të ndryshme diagnostikuese prenatale janë në dispozicion sipas javës së gestacioneve dhe arsyeja përse është duke u kryer. Deri kohët e fundit, një ndërhyrje invazive ishte e nevojshme për të kryer këto teste. Sidoqoftë, në sajë të përparimeve teknologjike, tani është e mundur për të kontrolluar fetusin për sëmundje të caktuara gjenetike nga një mostër gjaku e mbledhur nga nëna shtatzënë.

Testet e Kontrollit (Testet Prenatale Jo-Invazive)

  • Bi-testi (double test)
  • Triple-test (triple test)
  • NIPT – test (analizë) jo invaziv prenatal (para lindjes)

Testet Diagnostike (Testet Prenatale Invazive)

  • CVS (14-16)
  • Amniocenteza (16-21)
  • Cordocentesis (21-23)
Agron Dashi

Përshëndetje, Jemi të martuar qe 2 vite, po provojmë të kemi …

Lexo Vazhdimin

Shqipe Morina

Jam 5 vite e martuar, gjatë këtyre 5 viteve kam vizituar shumë …

Lexo Vazhdimin

Vlora Gashi

Unë mbetesha shtatzënë por çdoherë kur isha 5-6 javësh më thonin që …

Lexo Vazhdimin

Lumturie Dardha

Pas tentimit tonë 4 herë me IVF, më në fund u takuam …

Lexo Vazhdimin

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 70.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: