Qendra Mjekësore Bahçeci, Baku

Grupi Shëndetësor Bahçeci do të ofrojë shërbime cilësore në qendrën e tij të re të lançuar në 2015: Qendra Mjekësore Bahçeci Baku. Qendra synon të jetë qendra më e madhe e IVF në Azerbajxhan dhe po ecën drejt këtij qëllimi fal metodave të suksesit dhe infrastrukturës teknologjike që gëzon, të cilat janë në dispozicion vetëm në Qendrën Mjekësore Bahçeci në Azerbajxhan.

Qendra shërben me një laborator embriologjik të klasit botëror, pajisjet më bashkëkohore të ultrazërit, laboratorët, sallat operative dhe një kapacitet total prej 9 shtretërish.

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: