Qendra e Estetikës Bahçeci, Kosovë

Me 23 vite eksperiencë në sektorin e shëndetësisë, Grupi Shëndetësor Bahçeci me qendrën e saj në Kosovë kryen shërbime për estetikë dhe kirurgji plastike me metodat më të reja në saj të teknologjisë së avancuar. Ne ofrojmë shërbimet e estetikës me mjekët ekspertë nga Turqia, të cilët janë në qendrën tonë në data të caktuara për intervenime dhe konsulta.

SHËRBIMET QË NE OFROJMË JANË:

– Implanti i flokëve
– Abdominoplastika (rimodelimi i barkut)
– Rinoplastika (rimodelimi i hundës)
– Liposuction
– Gjinekomastia
– Kirurgjia Estetike e Gjoksit; (zmadhim, zvogëlim dhe ngritje/lifting)
– Otoplastika (Rimodelimi i veshëve)
– PRP
– Mezoterapia
– Peelingu kemikal
– Botox
– Filleri/Mbushja (acidi hyaluronik)
– V-Shape

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: