Ekipi ynë

Ne punojmë për të realizuar ëndrrat e çifteve që dëshirojnë të bëhen prindër me mbi 60 mjekë ekspertë, mbi 50 embriologë dhe teknikë laboratori me përvojë, psikologë, konsulentë pacientësh dhe infermierë.

Ne çdo javë mbajmë mbledhje me 40 mjekë, ku të gjithë mjekët tanë diskutojnë rastet e vështira dhe planifikojnë plane trajtimi specifike për pacientët. Pra, çdo pacient i trajtuar në Bahçeci përfiton nga njohuria dhe ekspertiza, jo vetëm e një mjeku por të një ekipi të madh prej 40 mjekësh.

Njihuni me ekipin tonë:

7 Shtete, 13 Qendra

Mbi 60.000 foshnje me IVF

Me Bahçeci e cila sidomos në rastet e vështira posedon sukses mbi Standardet Evropiane, realizoni edhe ju ëndrrën tuaj për t'u bërë prindër.

RRETH NESH

Konsulta falas

NE JU KONTAKTOJMË

Për konsulta falas me mjekët tanë na lini numrin tuaj të telefonit, ne ju kontaktojmë.

Ne ju Kontaktojmë
Numri juaj i telefonit:

apo ju mund të na kontaktoni në numrin e telefonit +383 38606 220

WhatsApp Viber
WhatsApp
Ne Ju Kontaktojme
Ju do të kontaktoheni brenda një kohe shumë shkurtër: