Bahceci Tup Bebek

Gebe Kalmanın Formülleri

İngiltere Kraliyet Ailesi ve Hollywood Yıldızları’nın doğum-hamilelik danışmanı ünlü yazar Zita West, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile birlikte ‘Nasıl Gebe Kalınır?’ sorusunu yanıtladı. İngiltere…

İngiltere Kraliyet Ailesi ve Hollywood Yıldızları’nın doğum-hamilelik danışmanı ünlü yazar Zita West, Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile birlikte ‘Nasıl Gebe Kalınır?’ sorusunu yanıtladı. İngiltere ve ABD’de çok satan kitap listesinde ilk sıralarda yer alan son kitabı ‘Fertility and Conception’nın Türkiye’de yayınlanması için Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile ortak bir çalışmaya imza atan Zita West, ‘Doğurganlık & Gebe Kalma Rehberi’ olarak dilimize çevirilen kitabında doğurganlık gücünün nasıl harekete geçirileceğini anlatıyor. Doğum Danışmanı Zita West ve Prof. Dr. Mustafa Bahçeci Dünya Kadınlar Günü için düzenledikleri basın toplantısında ‘Nasıl gebe kalınır?’ sorusunu yanıtladı. Modern dünyanın insanları her geçen gün artan oranda kısırlaştırdığını belirten toplantıda anne-baba olmak için yapılması gerekenler açıklandı. Toplantıda aynı zamanda İngiltere ve ABD’de çok satan kitap listesinde ilk sıralarda yer alan son kitabı ‘Fertility and Conception’nın Türkiye’de yayınlanması için Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile ortak bir çalışmaya imza atan Zita West’in ‘Doğurganlık & Gebe Kalma Rehberi’ olarak dilimize çevirilen kitabı tanıtıldı.

Zita West yapılan bu işbirliği ile Türk ailelerle kendisinin buluşmasına fırsat sağlayan Prof. Dr. Mustafa Bahçeci’ye yardımlarından dolayı teşekkür etti. Bahçeci Sağlık Grubu “Herkesin bir bebeği olabilir. Eğer doğal yöntemlerle elinizden geleni en iyi şekilde denediniz ve yine de hamile kalamadıysanız o zaman yardım alacağınız diğer planlara geçebilirsiniz. Bu kitap size tüm seçeneklerde yol gösterirken, en sık başvurulan gebe kalma yöntemlerinden biri olan tüp bebek tedavisiyle ilgili detaylı bilgilere ulaşmanıza rehber olacaktır.” Prof. Dr. Mustafa Bahçeci, Zita West ile ortak bir çalışmaya imza attıkları için memnuniyet duyduklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Doğurganlık ve Gebe Kalma Rehberi” sahip olduğunuz doğurganlık gücünü anlatıyor. İçinizde hapsettiğiniz annelik hayallerini özgür bırakmak için size aydınlık bir kapı aralıyor. Bedeninizi tanıyıp ona sahip çıkmak, gücünüzün farkına varmak ve kendiliğinden gebe kalmanın anahtarlarını bulmak için bu kitabı mutlaka okumalısınız. Çok istemenize ve denemenize rağmen gebelik oluşmuyorsa tüp bebek tedavisi hakkında en geniş ve anlaması en kolay bilgileri, korku imparatorlukları kurmadan yine bu kitaptan öğrenebilirsiniz. “Doğurganlık & Gebe Kalma Rehberi, Bahçeci Sağlık Grubu Merkezlerinde %28 İndirimli olarak kargo dahil 30 TL’ye satılmaktadır.

Doğurganlık & Gebe Kalma Rehberi’ni satın almak için [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Gebe Kalmanın Formülleri

ile İlgili Daha Fazla Haber

Tüp Bebek Tedavisinde Sağlıklı Embriyo Seçimi Nasıl Yapılıyor? Posta Gazetesi

Tüp Bebek Tedavisinde Sağlıklı Embriyo…
10 Ocak 2024

‘Yapay Zeka’ Üreme Tıbbına Yön Veriyor! Yapay Zekanın Tüp Bebek Tedavisindeki Rolü Hürriyet Gazetesi

‘Yapay Zeka’ Üreme Tıbbına Yön…
8 Ocak 2024

Erkekler Kısırlığı Genetik midir? Posta Gazetesi

Erkekler Kısırlığı Genetik midir?…
25 Aralık 2023

Genetik Ayıklama Tedavisiyle Üsnet Çiftinin İkinci Çocuğu Sağlıklı Doğdu! CNN Türk

Genetik Ayıklama Tedavisiyle Üsnet Çiftinin…
11 Ekim 2023

Kadınların Yumurta Kalitesini Etkileyen Faktörler Posta Gazetesi

Kadınların Yumurta Kalitesini Etkileyen Faktörler…
11 Ekim 2023

Başka Merak Ettikleriniz mi Var?

Tedavi süreciyle ilgili sorularınızı özet açıklamalarla ve videolarla öğrenin

Uzmanlarımız tüp bebek tedavisinde
en çok merak edilenleri anlatıyor

Uzmanlarımız tarafından hazırlanmış
içerikleri blog sayfamızdan inceleyin

Telefon Numaranız: