Bahceci Tup Bebek

Bahçeci Sağlık Grubu 4 Farklı Bilimsel Çalışma ile ESHRE 2017 Kongresi’ndeydi

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Avrupa İnsan Üreme ve Embriyolojisi Derneği (European Society of Human Reproduction & Embryology – ESHRE) Kongresi 2-5 Temmuz 2017 tarihleri…

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Avrupa İnsan Üreme ve Embriyolojisi Derneği (European Society of Human Reproduction & Embryology – ESHRE) Kongresi 2-5 Temmuz 2017 tarihleri arasında İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleşti.

Dünyanın pek çok farklı ülkesinden, binlerce üreme tıbbı ve embriyolojisi uzmanını bir araya getiren ve alanında dünyadaki en büyük iki kongreden biri olan ESHRE Kongresi’ne Bahçeci Sağlık Grubu olarak 4 farklı ve ilgi çekici çalışma ile katıldık.

Kongrenin açılış konuşmasını geçtiğimiz aylarda Girne’de düzenlenen Uluslararası Expermed Kongresi’ne Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile eş başkanlık yapan Prof. Dr. Carlos Simon gerçekleştirdi.

Oldukça yoğun bir bilimsel katılım ile gerçekleşen kongrede Dr. Kübra Boynukalın kapsamlı genetik tarama sonrası gözlenen erken dönem gebelik kayıplarının oluşumunda etkili olabilen genetik dışı nedenleri sorgulayan çalışmasını, Dr. Müstecep Kavrut ise embriyo gelişiminin 3. ve 5. gününde gerçekleştirilen ardışık embriyo vitrifikasyonu uygulamaları sonrası elde edilen başarı oranlarını sorgulayan çalışmasını tüm dünyadan meslektaşları ile paylaştılar.

Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi IVF laboratuvarında görev yapan Orçun Olcay ve Meral Gültomruk’da sırası ile “Canlı Doğum veya Düşük ile Sonuçlanan Tedavilerde Transfer Edilen Embriyolar Arasında Olası Morfokinetik Farklılıklar” ve “Mitoscore Verilerinin Gebelik Oluşturma Şansı Daha Yüksek Embriyonun Seçimi Konusundaki Olası Yol Gösterici Etkileri” adlı çalışmaları ile ilgi çektiler.

Bahçeci Sağlık Grubu 4 Farklı Bilimsel Çalışma ile ESHRE 2017 Kongresi’ndeydi

ile İlgili Daha Fazla Haber

Viyana’da 4 Denemenin Ardından Bahçeci’de Pozitif! 10 Yıllık Özlem Türkiye’de Son Buldu! Milliyet Gazetesi

Viyana’da 4 Denemenin Ardından Bahçeci’de…
8 Nisan 2024

Tüp Bebek Tedavisinde Sağlıklı Embriyo Seçimi Nasıl Yapılıyor? Posta Gazetesi

Tüp Bebek Tedavisinde Sağlıklı Embriyo…
10 Ocak 2024

‘Yapay Zeka’ Üreme Tıbbına Yön Veriyor! Yapay Zekanın Tüp Bebek Tedavisindeki Rolü Hürriyet Gazetesi

‘Yapay Zeka’ Üreme Tıbbına Yön…
8 Ocak 2024

Erkekler Kısırlığı Genetik midir? Posta Gazetesi

Erkekler Kısırlığı Genetik midir?…
25 Aralık 2023

Başka Merak Ettikleriniz mi Var?

Tedavi süreciyle ilgili sorularınızı özet açıklamalarla ve videolarla öğrenin

Uzmanlarımız tüp bebek tedavisinde
en çok merak edilenleri anlatıyor

Uzmanlarımız tarafından hazırlanmış
içerikleri blog sayfamızdan inceleyin

Telefon Numaranız: